Spela videoklipp

Veckomeditationer (14st)

kr299

Just nu kr199 med koden Meditera33

Mindre stress. Mer harmoni.
Bättre sömn.

Du kommer varje dag under veckan att få uppleva Lars magiska veckomeditationer. Morgon och kväll tar han med dig på en resa där du startar dagen på bästa sätt och avslutar kvällen med ett skönt lugn. Detta paket är vår storsäljare och det passar såväl nybörjare som mer erfarna när det kommer till meditation. Känn hur din stress minskar och du känner en harmoni du kanske aldrig har känt tidigare. Meditationerna är från 11 minuter upp till 18 minuter långa.

Några av fördelarna med att meditera regelbundet

Mindre stress

Bättre sömn

Mer harmoni

Detta meditationspaket innehåller 2 st meditationer för varje dag i veckan. Morgonmeditation för att starta dagen på bästa möjliga sett och en kvällsmeditation för att slappna av i kropp, sinne, hjärta och själ.

Musiken i filerna är skapad i ett tillstånd av hög medvetenhet från flera heliga platser, bakom Lars röst och musiken ligger det flödesaktiveringar för att förstärka varje meditation och ge en unik upplevelse bortom orden. Du kommer höja ditt medvetande och stärka din självinsikt.

Kommentar från lyssnare

Lars meditation får kontakt med min energi på ett mycket behagligt sätt. Hans röst är lugn och behaglig. Rösten ger ifrån sig en vibration som slår an på en sträng i mitt inre, som får mig att vilja upptäcka mer av mig, mer av allt vad livet har att erbjuda. Vill du få känna expansionen inom dig, känna din inre kraft? Lyssna på dom här meditationerna! Tack Lars!

– Daniel

Kommentar från lyssnare

Har mediterat mycket och har många favoriter men det är något speciellt med dina, svårt att förklara det är en unik upplevelse som gör att jag känner mig trygg på ett nytt sätt och varje dag blir ett nyfiket äventyr istället för ett “vanligt” liv. Tack för att du finns och hela tiden skapar nya möjligheter för mig att expandera.

– Linnéa

Artikelnummer 10203054 Kategorier ,

Vad vill du uppleva?

Vi har skapat meditationer med olika teman för att du ska kunna välja vad du vill uppleva mer eller kanske mindre av. Klicka på någon av bilderna för att upptäcka meditationer som passar för dig.