Spela videoklipp

Upplev överflöd av pengar - Paket

kr149

Detta är ett paket med “Somna till känslor av överflöd” och “Låt överflöd bli din naturliga vibration”. I “Somna till känslor av överflöd” är det dags att släppa taget om dagens oro, stress och press. Vet att du har allting på plats för att göra det här skiftet inom dig. Följ med Marika på en 30 minuter lång vibrationsresa bortom tankar till en djupare plats där din vibration och energi kommer att öka. I “Låt överflöd bli din naturliga vibration” guidar Marika dig för att falla in och ta emot ett överflöd av pengar. Välkommen in i denna stund på en “vibrationsresa” där du lämnar fasaderna som du tror behöver vara för att vara värdig pengar. Så att du istället kan slappna av och falla in och blomma ut i allt det du redan är. Här får du uppleva 19 minuter fullt av kraftfulla överflöds aktiveringar.

Några av fördelarna med att meditera regelbundet

Mindre stress

Bättre sömn

Mer harmoni

När du lyssnar går du in i ett tillstånd av Medveten Närvaro och det är på denna plats som djupa transformationer äger rum.

  • Varje meditation är unikt skapad för att uppleva vem du verkligen är.
  • Absorbera timmars av flödesaktiveringar genom att lyssna på en enda meditation.
  • Frekvenserna i filerna vibrerar på en nivå som gör att hjärta och hjärnan kommunicerar med varandra.
  • Marikas röst kombinerat med musikens kraft skapas en resa inom dig för att uppleva kraften av allt du är.

Kommentar från lyssnare

Lars meditation får kontakt med min energi på ett mycket behagligt sätt. Hans röst är lugn och behaglig. Rösten ger ifrån sig en vibration som slår an på en sträng i mitt inre, som får mig att vilja upptäcka mer av mig, mer av allt vad livet har att erbjuda. Vill du få känna expansionen inom dig, känna din inre kraft? Lyssna på dom här meditationerna! Tack Lars!

– Daniel

Kommentar från lyssnare

Har mediterat mycket och har många favoriter men det är något speciellt med dina, svårt att förklara det är en unik upplevelse som gör att jag känner mig trygg på ett nytt sätt och varje dag blir ett nyfiket äventyr istället för ett “vanligt” liv. Tack för att du finns och hela tiden skapar nya möjligheter för mig att expandera.

– Linnéa

Artikelnummer 10203080 Kategori Etikett

Vad vill du uppleva?

Vi har skapat meditationer med olika teman för att du ska kunna välja vad du vill uppleva mer eller kanske mindre av. Klicka på någon av bilderna för att upptäcka meditationer som passar för dig.