Spela videoklipp

Låt överflöd bli din naturliga vibration

kr99

I “Låt överflöd bli din naturliga vibration” guidar Marika dig för att falla in och ta emot ett överflöd av pengar. Pengar är precis som allt annat bara en energi. Som finns tillgänglig i överflöd. För att kunna ha förmågan att ta emot behöver du släppa taget av det som är i vägen inom dig. Ge dig själv ett djupt andetag och känn in hur villig du är att ta emot ett överflöd precis just nu. Välkommen in i denna stund på en “vibrationsresa” där du lämnar fasaderna som du tror behöver vara för att vara värdig pengar. Så att du istället kan slappna av och falla in och blomma ut i allt det du redan är. Denna “vibrationsresa” är 19 minuter full av kraftfulla överflöds aktiveringar.

Bli medlem och logga in för att kunna lyssna på alla meditationer.

Några av fördelarna med att meditera regelbundet

Mindre stress

Bättre sömn

Mer harmoni

När du lyssnar går du in i ett tillstånd av Medveten Närvaro och det är på denna plats som djupa transformationer äger rum.

  • Varje meditation är unikt skapad för att uppleva vem du verkligen är.
  • Absorbera timmars av flödesaktiveringar genom att lyssna på en enda meditation.
  • Frekvenserna i filerna vibrerar på en nivå som gör att hjärta och hjärnan kommunicerar med varandra.
  • Marikas röst kombinerat med musikens kraft skapas en resa inom dig för att uppleva kraften av allt du är.

Kommentar från lyssnare

Lars meditation får kontakt med min energi på ett mycket behagligt sätt. Hans röst är lugn och behaglig. Rösten ger ifrån sig en vibration som slår an på en sträng i mitt inre, som får mig att vilja upptäcka mer av mig, mer av allt vad livet har att erbjuda. Vill du få känna expansionen inom dig, känna din inre kraft? Lyssna på dom här meditationerna! Tack Lars!

– Daniel

Kommentar från lyssnare

Har mediterat mycket och har många favoriter men det är något speciellt med dina, svårt att förklara det är en unik upplevelse som gör att jag känner mig trygg på ett nytt sätt och varje dag blir ett nyfiket äventyr istället för ett “vanligt” liv. Tack för att du finns och hela tiden skapar nya möjligheter för mig att expandera.

– Linnéa

Artikelnummer 10203077 Kategori Etikett

Vad vill du uppleva?

Vi har skapat meditationer med olika teman för att du ska kunna välja vad du vill uppleva mer eller kanske mindre av. Klicka på någon av bilderna för att upptäcka meditationer som passar för dig.