Om Lars och Marika Tapper

Om Lars och Marika Tapper

Vem är Lars Tapper?

Lars Tapper är flödesexpert och en av skaparna bakom varamedveten.se. Det som fick Lars att välja att skapa en medveten livsstil tillsammans med sin familj var att oavsett hur stor den yttre framgången blev, gav det inte den tillfredsställelse som vi alla mer eller mindre blivit lovade. Vilket fick Lars att göra en helomvändning och istället söka den sanna framgången av att vakna varje morgon med ett stilla sinne och en känsla av inre frid inom sig.

Som i dag har lett till otaliga föreläsningar, retreats och workshops där han delar med sig av visdomen som får oss alla att vakna upp till vår unika potential och platsen där vi kan göra medvetna val och därigenom skapa en medveten livsstil.

Det som händer när du är i linje med dig är att allt runt omkring dig förändras. Du tillåter dig att känna känslan och energin som håller begränsningarna på plats tills det inte finns nått mer att känna och då kollapsar hela historien runt omkring det. När vi får direkt kontakt med ditt inre finns det ingen energi som kan hålla igång historierna och dramat i ditt liv.

Lars Tapper

Vem är Marika Tapper?

Marika Tapper arbetar med att följa hjärtats viskning istället för omgivningens rop. Hjälper dig att följa det som känns sant för dig och säga ja när du menar ja och nej när du menar nej. När du följer ditt hjärtas röst blir du ledd till allt du upplever saknas och du finner en inre harmoni och balans.

Marika inspirerar med sitt ljus och sin kärlek. Med en medfödd gåva av att se flödet inom dom hon möter och flera års erfarenhet av att vägleda människor till att uppleva mer lycka, kärlek och lätthet i livet oavsett bakgrund bjuder hon in dig till en stund där det omöjliga blir möjligt. Hennes kunskap inom healing så väl som familjeliv med man och 3 barn, ger oss alla en varm känsla av att allt är möjligt.

På ett lättförståeligt sätt förmedlar hon sina budskap om att följa sin egna sanning och sitt hjärtats röst för att finna allt det du upplever saknas i liv. Hon bjuder in till en magisk värld fylld med möjligheter vi inte visste fanns och där begränsningar skiftar fortare än väntat. Det enda som behövs för att en förändring ska bli möjlig är din vilja.

När du följer ditt hjärtas röst blir du ledd till allt du upplever saknas och du finner en inre harmoni och balans.

Marika Tapper

Vad vill du uppleva?

Vi har skapat meditationer med olika teman för att du ska kunna välja vad du vill uppleva mer eller kanske mindre av. Klicka på någon av bilderna för att upptäcka meditationer som passar för dig.