Spela videoklipp

Välj din känsla

kr99

Välj din känsla handlar om rörelse, fokus, energi och vart du är på väg.  Lars hjälper dig också att uppleva mer av de känslor som DU vill känna. Lars tar dig med på en guidad meditation bortom gamla mönster och känslor som har legat kvar inom dig under lång tid. När vi medvetet väljer våra känslor kommer vi att få uppleva mer av dom känslorna vi väljer. Detta är något vi kan påverka och Lars hjälper dig i denna meditationen för att du ska kunna ta ett steg i den riktningen du vill. Välj din känsla meditationen är 10 minuter lång.

Bli medlem och logga in för att kunna lyssna på alla meditationer.

Några av fördelarna med att meditera regelbundet

Mindre stress

Bättre sömn

Mer harmoni

När du lyssnar går du in i ett tillstånd av Medveten Närvaro och det är på denna plats som djupa transformationer äger rum.

  • Varje meditation är unikt skapad för att uppleva vem du verkligen är.
  • Absorbera timmars av flödesaktiveringar genom att lyssna på en enda meditation.
  • Frekvenserna i filerna viberar på en nivå som gör att hjärta och hjärnan kommunicerar med varandra.
  • Med Lars röst kombinerat med musikenskraft skapas en resa inom dig för att uppleva kraften av allt du är.

Kommentar från lyssnare

Lars meditation får kontakt med min energi på ett mycket behagligt sätt. Hans röst är lugn och behaglig. Rösten ger ifrån sig en vibration som slår an på en sträng i mitt inre, som får mig att vilja upptäcka mer av mig, mer av allt vad livet har att erbjuda. Vill du få känna expansionen inom dig, känna din inre kraft? Lyssna på dom här meditationerna! Tack Lars!

– Daniel

Kommentar från lyssnare

Har mediterat mycket och har många favoriter men det är något speciellt med dina, svårt att förklara det är en unik upplevelse som gör att jag känner mig trygg på ett nytt sätt och varje dag blir ett nyfiket äventyr istället för ett “vanligt” liv. Tack för att du finns och hela tiden skapar nya möjligheter för mig att expandera.

– Linnéa

Artikelnummer 10203061 Kategori Etikett

Vad vill du uppleva?

Vi har skapat meditationer med olika teman för att du ska kunna välja vad du vill uppleva mer eller kanske mindre av. Klicka på någon av bilderna för att upptäcka meditationer som passar för dig.