Spela videoklipp

Återkoppla dig till källan av liv

kr99

I ”Återkoppla dig till källan av liv” finns din stund för att slappna av och falla in i källan till liv, till kärlek och till ljus. Som du alltid är i kontakt med. Men som vi lätt får upplevelsen av att vi är separerade ifrån. För att vi helt enkelt inte är i kontakt med vår kropp. Eftersom att vår kropp är instrumentet där vi får upplevelsen av det oändliga, kärleksfulla och ljusa. Det är vår kropp som levererar upplevelsen. Det här är ingen vanlig meditationen, det är ett ”vibrationsverktyg”. Som är skapat för dig för att ge dig möjligheten att återkoppla dig till själen, till sanningen, till medvetenheten och oändligheten. Marika tar dig med på en 13 minuter magisk resa för att höja din vibration och medvetenhet till helt nya nivåer.

Bli medlem och logga in för att kunna lyssna på alla meditationer.

Några av fördelarna med att meditera regelbundet

Mindre stress

Bättre sömn

Mer harmoni

När du lyssnar går du in i ett tillstånd av Medveten Närvaro och det är på denna plats som djupa transformationer äger rum.

  • Varje meditation är unikt skapad för att uppleva vem du verkligen är.
  • Absorbera timmars av flödesaktiveringar genom att lyssna på en enda meditation.
  • Frekvenserna i filerna vibrerar på en nivå som gör att hjärta och hjärnan kommunicerar med varandra.
  • Marikas röst kombinerat med musikens kraft skapas en resa inom dig för att uppleva kraften av allt du är.

Kommentar från lyssnare

Lars meditation får kontakt med min energi på ett mycket behagligt sätt. Hans röst är lugn och behaglig. Rösten ger ifrån sig en vibration som slår an på en sträng i mitt inre, som får mig att vilja upptäcka mer av mig, mer av allt vad livet har att erbjuda. Vill du få känna expansionen inom dig, känna din inre kraft? Lyssna på dom här meditationerna! Tack Lars!

– Daniel

Kommentar från lyssnare

Har mediterat mycket och har många favoriter men det är något speciellt med dina, svårt att förklara det är en unik upplevelse som gör att jag känner mig trygg på ett nytt sätt och varje dag blir ett nyfiket äventyr istället för ett ”vanligt” liv. Tack för att du finns och hela tiden skapar nya möjligheter för mig att expandera.

– Linnéa

Artikelnummer 10203082 Kategori Etikett

Vad vill du uppleva?

Vi har skapat meditationer med olika teman för att du ska kunna välja vad du vill uppleva mer eller kanske mindre av. Klicka på någon av bilderna för att upptäcka meditationer som passar för dig.