Spela videoklipp

Morgon och Kvällsmeditationer - Paket

kr199

I paketet “Morgon och Kvällsmeditationer ” får du ta del av en morgonmeditation och tre kvällsmeditationer. I “Morgonmeditation – Vakna upp som ny” guidar Marika dig för att du ska få uppleva hur det känns att inte ha några förväntningar, på dig, på ditt liv eller på den här stunden. Denna morgonmeditation är 13 min för att du ska få den bästa starten på dagen och på ditt nya liv. I “Kvällsmeditation – Slappna av “ (20 min) är det dags att slappna av, släppa taget om alla måsten och falla in sömn. Att överlämna dig in i varandet och genom det valet ge kroppen förutsättningar för att återskapa inre harmoni och balans. I meditationen “Livet blir inte alltid som man tänkt sig” (25 min) kommer du få dom bästa förutsättningarna för att du ska få en skön och avslappnad sömn. För att vakna upp till en ny morgon med nya möjligheter. I “Kvällsmeditation – Släpp taget och expandera” (25 min) är det dags att släppa taget om dagen som har varit. Oavsett hur dagen har varit kan du nu välja att släppa taget om den.

 

Några av fördelarna med att meditera regelbundet

Mindre stress

Bättre sömn

Mer harmoni

När du lyssnar går du in i ett tillstånd av Medveten Närvaro och det är på denna plats som djupa transformationer äger rum.

  • Varje meditation är unikt skapad för att uppleva vem du verkligen är.
  • Absorbera timmars av flödesaktiveringar genom att lyssna på en enda meditation.
  • Frekvenserna i filerna vibrerar på en nivå som gör att hjärta och hjärnan kommunicerar med varandra.
  • Marikas röst kombinerat med musikens kraft skapas en resa inom dig för att uppleva kraften av allt du är.

Kommentar från lyssnare

Lars meditation får kontakt med min energi på ett mycket behagligt sätt. Hans röst är lugn och behaglig. Rösten ger ifrån sig en vibration som slår an på en sträng i mitt inre, som får mig att vilja upptäcka mer av mig, mer av allt vad livet har att erbjuda. Vill du få känna expansionen inom dig, känna din inre kraft? Lyssna på dom här meditationerna! Tack Lars!

– Daniel

Kommentar från lyssnare

Har mediterat mycket och har många favoriter men det är något speciellt med dina, svårt att förklara det är en unik upplevelse som gör att jag känner mig trygg på ett nytt sätt och varje dag blir ett nyfiket äventyr istället för ett “vanligt” liv. Tack för att du finns och hela tiden skapar nya möjligheter för mig att expandera.

– Linnéa

Artikelnummer 10203087 Kategori Etikett

Vad vill du uppleva?

Vi har skapat meditationer med olika teman för att du ska kunna välja vad du vill uppleva mer eller kanske mindre av. Klicka på någon av bilderna för att upptäcka meditationer som passar för dig.