När du vill känna mindre stress

Meditationer för att uppleva avslappning och harmoni

Stress uppstår när vi lyssnar på tankarna och det känns svårt att vara i stunden. När vi mediterar låter vi tankarna få utrymme utan att vi tror att dom betyder något. Kroppen börjar slappna av och vi känner en frid och stillhet. Därför är regelbunden meditation ett fantastiskt verktyg för att känna mindre stress i ditt liv. 

När du vill känna mindre stress

Meditationer för att uppleva avslappning och harmoni

Stress uppstår när vi lyssnar på tankarna och det känns svårt att vara i stunden. När vi mediterar låter vi tankarna få utrymme utan att vi tror att dom betyder något. Kroppen börjar slappna av och vi känner en frid och stillhet. Därför är regelbunden meditation ett fantastiskt verktyg för att känna mindre stress i dit liv. 

Spela videoklipp

Djupa andetag

Meditationen Djupa andetag hjälper dig att känna mer lugn och mindre stress. Med fokus på din andning tar Lars med dig på en resa bortom stress och du hittar tillbaka till din inre harmoni. Känn hur tankarna stillar sig och du blir mer närvarande i stunden. Denna meditationen är 10 minuter lång. Djupa andetag är en av våra mest populära meditationer.

Spela videoklipp

Återkoppla dig till källan av liv

I “Återkoppla dig till källan av liv” finns din stund för att slappna av och falla in i källan till liv, till kärlek och till ljus. Som du alltid är i kontakt med. Men som vi lätt får upplevelsen av att vi är separerade ifrån. För att vi helt enkelt inte är i kontakt med vår kropp. Eftersom att vår kropp är instrumentet där vi får upplevelsen av det oändliga, kärleksfulla och ljusa. Det är vår kropp som levererar upplevelsen. Det här är ingen vanlig meditationen, det är ett “vibrationsverktyg”. Som är skapat för dig för att ge dig möjligheten att återkoppla dig till själen, till sanningen, till medvetenheten och oändligheten. Marika tar dig med på en 13 minuter magisk resa för att höja din vibration och medvetenhet till helt nya nivåer.

Spela videoklipp
Spela videoklipp

När du vill känna lugn och att allt kommer att bli bra så finns meditationen Allt kommer ordna sig för dig att lyssna på. Marika guidar dig till att hitta tillbaka ditt ditt inre lugn. När vi litar på att allt är precis som det “ska” vara i denna stunden så släpper spänningarna i kroppen och tankarna stillar sig. För att känna harmoni behöver vi inse att all stress är skapad av att vi tror på tankarna. När du lägger fokus på ditt inre och låter tankarna passera förbi så skapas en trygghet som alltid finns där att falla in i i varje stund.

Spela videoklipp

Första hjälpen kit - 4 Meditationer

Första hjälpen kit är ett paket med fyra meditationer som hjälper dig att skifta från stress till harmoni i ditt liv. Marika Tapper har skapat detta paketet för dig när livet kan kännas jobbigt och du behöver hitta tillbaka till din inre stillhet. Du kommer att få ta del av en morgonmeditation för att starta dagen med att tona in dig på dig. När du vill känna lugn och att allt kommer att bli bra så finns meditationen Allt kommer ordna sig för dig att lyssna på. För att du ska inse hur fantastiskt du är så har Marika skapat meditationen Våga vara fantastisk. Detta är en kraftig energiboost för hela din kropp och sinne. När det är dags för att lämna dagen bakom sig och varva ner är kvällsmeditationen överlämna dig ett fantastiskt sätt att slappna av.

Spela videoklipp

Vad vill du uppleva?

Vi har skapat meditationer med olika teman för att du ska kunna välja vad du vill uppleva mer eller kanske mindre av. Klicka på någon av bilderna för att upptäcka meditationer som passar för dig.