Spela videoklipp

Gemensamma meditationer - Paket med tre meditationer

kr149

Detta är ett paket med gemensamma meditationer av Lars och Marika. I meditationen “Återvänd till frihet” så kommer du att bli guidad till att våga vara närvarande i din kropp. Att vara närvarande är att våga blicka inåt, att våga känna efter. 25 minuter lång. I meditationen “Tillåt dig att vara supportad” kommer du att bli påmind om att det är okej att slappna av och bara låta allt vara som det är. Det finns ingenting som du behöver fixa, förändra eller göra om. Denna meditationen är 12 minuter. Meditationen “Frekvens Meditation – Läkning” kommer att höja din frekvens och hjälpa dig att läka. Allt som du är redo att släppa taget kring vill upp till ytan för att du ska kunna frigöra det. Följ med på en 20 minuter lång meditations resa.

 

 

Några av fördelarna med att meditera regelbundet

Mindre stress

Bättre sömn

Mer harmoni

När du lyssnar går du in i ett tillstånd av Medveten Närvaro och det är på denna plats som djupa transformationer äger rum.

  • Varje meditation är unikt skapad för att uppleva vem du verkligen är.
  • Absorbera timmars av flödesaktiveringar genom att lyssna på en enda meditation.
  • Frekvenserna i filerna vibrerar på en nivå som gör att hjärta och hjärnan kommunicerar med varandra.
  • Lars och Marikas röst kombinerat med musikens kraft skapas en resa inom dig för att uppleva kraften av allt du är.

Kommentar från lyssnare

Lars meditation får kontakt med min energi på ett mycket behagligt sätt. Hans röst är lugn och behaglig. Rösten ger ifrån sig en vibration som slår an på en sträng i mitt inre, som får mig att vilja upptäcka mer av mig, mer av allt vad livet har att erbjuda. Vill du få känna expansionen inom dig, känna din inre kraft? Lyssna på dom här meditationerna! Tack Lars!

– Daniel

Kommentar från lyssnare

Har mediterat mycket och har många favoriter men det är något speciellt med dina, svårt att förklara det är en unik upplevelse som gör att jag känner mig trygg på ett nytt sätt och varje dag blir ett nyfiket äventyr istället för ett “vanligt” liv. Tack för att du finns och hela tiden skapar nya möjligheter för mig att expandera.

– Linnéa

Artikelnummer 10203075 Kategori Etikett

Vad vill du uppleva?

Vi har skapat meditationer med olika teman för att du ska kunna välja vad du vill uppleva mer eller kanske mindre av. Klicka på någon av bilderna för att upptäcka meditationer som passar för dig.