Spela videoklipp

Första hjälpen kit - 4 Meditationer

kr199

Första hjälpen kit är ett paket med fyra meditationer som hjälper dig att skifta från stress till harmoni i ditt liv. Marika Tapper har skapat detta paketet för dig när livet kan kännas jobbigt och du behöver hitta tillbaka till din inre stillhet. Du kommer att få ta del av en morgonmeditation för att starta dagen med att tona in dig på dig. När du vill känna lugn och att allt kommer att bli bra så finns meditationen Allt kommer ordna sig för dig att lyssna på. För att du ska inse hur fantastiskt du är så har Marika skapat meditationen Våga vara fantastisk. Detta är en kraftig energiboost för hela din kropp och sinne. När det är dags för att lämna dagen bakom sig och varva ner är kvällsmeditationen överlämna dig ett fantastiskt sätt att slappna av.

Några av fördelarna med att meditera regelbundet

Mindre stress

Bättre sömn

Mer harmoni

När du lyssnar går du in i ett tillstånd av Medveten Närvaro och det är på denna plats som djupa transformationer äger rum.

  • Varje meditation är unikt skapad för att uppleva vem du verkligen är.
  • Absorbera timmars av flödesaktiveringar genom att lyssna på en enda meditation.
  • Frekvenserna i filerna vibrerar på en nivå som gör att hjärta och hjärnan kommunicerar med varandra.
  • Marikas röst kombinerat med musikens kraft skapas en resa inom dig för att uppleva kraften av allt du är.

Kommentar från lyssnare

Lars meditation får kontakt med min energi på ett mycket behagligt sätt. Hans röst är lugn och behaglig. Rösten ger ifrån sig en vibration som slår an på en sträng i mitt inre, som får mig att vilja upptäcka mer av mig, mer av allt vad livet har att erbjuda. Vill du få känna expansionen inom dig, känna din inre kraft? Lyssna på dom här meditationerna! Tack Lars!

– Daniel

Kommentar från lyssnare

Har mediterat mycket och har många favoriter men det är något speciellt med dina, svårt att förklara det är en unik upplevelse som gör att jag känner mig trygg på ett nytt sätt och varje dag blir ett nyfiket äventyr istället för ett “vanligt” liv. Tack för att du finns och hela tiden skapar nya möjligheter för mig att expandera.

– Linnéa

Artikelnummer 10203066 Kategori Etikett

Vad vill du uppleva?

Vi har skapat meditationer med olika teman för att du ska kunna välja vad du vill uppleva mer eller kanske mindre av. Klicka på någon av bilderna för att upptäcka meditationer som passar för dig.