Spela videoklipp

Breathwork paketet - Harmoni

kr249

Breathwork paketet innehåller en introduktion till breathwork eller andningsövningar som man säger på svenska. Paketet innehåller också två andningstekniker, 2-1 och cirkulär andning. När du har tagit del av introt och andningsteknikerna är det dags för ditt första breathwork.

Vi startar med 16 minuter och när du känner dig redo tar vi nästa steg till 56 minuter. Detta paketet är mycket populärt och passar såväl nybörjare som mer erfarna när det kommer till breathwork. Upplev hur din andning tillsammans med den kraftfulla musiken kan rensa bort gamla blockeringar och öppna upp till ett nytt liv. Breathwork en fenomenal process för läkning.

Bli medlem och logga in för att kunna lyssna på alla meditationer.

Några av fördelarna med att meditera regelbundet

Mindre stress

Bättre sömn

Mer harmoni

Breathwork (andningsövningar) avser alla typer av andningsövningar eller tekniker. Några effekter är att vi kan uppleva ett förbättrat mentalt, fysiskt och andligt välbefinnande. Under din session ändrar du avsiktligt ditt andningsmönster. Många tycker att breathwork främjar djup avkoppling eller får dem att känna ny härlig energi.

Rätt andning gör livet enklare och mer harmoniskt – det släpper spänningar, minskar ångest, förbättrar fysisk hälsa och kan till och med hjälpa mot fysisk smärta. Breathwork har blivit mer och mer populärt senaste åren.  Man kan säga att det är en aktiv meditation som involverar guidad andning. Oftast är andningen längre och djupare än vid vanlig meditation.

Kommentar från lyssnare

Lars meditation får kontakt med min energi på ett mycket behagligt sätt. Hans röst är lugn och behaglig. Rösten ger ifrån sig en vibration som slår an på en sträng i mitt inre, som får mig att vilja upptäcka mer av mig, mer av allt vad livet har att erbjuda. Vill du få känna expansionen inom dig, känna din inre kraft? Lyssna på dom här meditationerna! Tack Lars!

– Daniel

Kommentar från lyssnare

Har mediterat mycket och har många favoriter men det är något speciellt med dina, svårt att förklara det är en unik upplevelse som gör att jag känner mig trygg på ett nytt sätt och varje dag blir ett nyfiket äventyr istället för ett ”vanligt” liv. Tack för att du finns och hela tiden skapar nya möjligheter för mig att expandera.

– Linnéa

Artikelnummer 10203062 Kategori Etikett

Vad vill du uppleva?

Vi har skapat meditationer med olika teman för att du ska kunna välja vad du vill uppleva mer eller kanske mindre av. Klicka på någon av bilderna för att upptäcka meditationer som passar för dig.